3 SUD EST

3 SUD EST la Club NOA – 18 Mai 2018 | Concert LIVE ❌⭕❌⭕

✔️ Rezervă-ți biletul din timp! – apasă [ AICI ] pentru bilete online.
🎟️ EARLY BIRD: 20 LEI – număr limitat de bilete (aceste biletele se pot achiziționa de la sediul clubului NOA – vineri și sâmbătă între 23:00 și 06:00 și în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Flanco, Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara)
🎫 Pre-sale tickets: 30 LEI – aceste biletele se pot achiziționa de la sediul clubului NOA – vineri și sâmbătă între 23:00 și 06:00 și în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Flanco, Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara
🎫 50 LEI – în seara evenimentului

🎉 Se știe că la Club NOA ne simțim cel mai bine, așadar, cardurile VIP, MEMBRU și ANGELS vor fi active la acest eveniment! 

Despre 3 SUD EST: După ce a susținut un show “Epic” în orașe precum Craiova, Cluj și Timișoara, 3 Sud Est a continuat seria de concerte peste ocean. Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu au fost invitați să împărtășească emoția celui mai recent material discografic în Las Vegas, Los Angeles, Sacramento, Montreal, Toronto și Windsor.

3 SUD EST – Stele

Legendara trupa 3 Sud Est s-a înființat în anul 1997, iar la scurt timp a lansat single-ul “Ai plecat”, un hit care a cucerit rapid topurile muzicale. Cei trei artiști au fost numiți “Regii muzicii dance”, iar piesele lor au avut un rol important în evoluția muzicii românești. A urmat apoi o lunga istorie muzicală, cu peste 10 albume și zeci de piese lansate.

În 2016, 3 Sud Est lansează “Adio” iar la finalul anului, în pragul aniversarii a 20 de ani, după un an plin de concerte, 3 Sud Est își surprinde fanii și lansează poezia muzicală “Cine ești?”, hit care a adunat numeroase reacții pozitive in mediul online și s-a clasat în topul chart-urilor muzicale. În 2017, cei trei artiști lansează “Am dat tot”, apoi încheie anul și turneul aniversar cu hitul “Stele”, prima piesa de pe albumul “Epic”.

3 SUD EST – Cine esti?

3 SUD EST feat. INNA – Mai stai

NOA GRAND REopening

Tematica: NOA GRAND REopening

Artisti: Mihai V , Carlos , Lucas The Entertainer

DELIA LIVE

Tematica: Live with DELIA

Artisti: DELIA , DELIA , Mihai V , Carlos , Lucas The Entertainer

SUMMER BREAK

Tematica: Closing Party

Artisti: MANUEL RIVA , Mihai V , Carlos

3 SUD EST

Tematica: Concert 3 SUD EST

Artisti: 3 SUD EST

ANGELS’ SECRET

Tematica: I want to tell you my SECRET!

Artisti: Mihai V , Carlos , Lucas The Entertainer

Republicii 109, Cluj-Napoca 0748 290 090 managementgroup@nestofangels.ro